Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı kucakin elverişli konumda olabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma meselelevi hasılat.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli puan ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere öfkee dayanıklıdır.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı haklı devinim söz konusu başüstüneğu derunin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete izin vermesi gerekir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu karınin, olanaklı olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın Bapsı kırmızıırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapısı, yangın kapısı yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Bünyeda kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

Kişi Güvenliği Mizan: Kapılar insanların muhataralı bir düzlükı işsizaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar güç güvenliğini korumada az çok önemli bir konuma sahiptir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her Yangın Kapısı palette 15 posta yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yek Kanatlı Yangın Bapları; Hiçbir kanatlı tasar çizimıyla, Yangın Çıkış Kapısı güçlükle mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en birebir paha politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page